Merrni vendimin më të mirë të jetës tuaj
Nov09

Merrni vendimin më të mirë të jetës tuaj

Merrni vendimin mĂ« tĂ« mirĂ« tĂ« jetĂ«s tuaj! Lini duhanin dhe shijoni pĂ«rfitimet shĂ«ndetĂ«sore tĂ« cilat do t’i keni menjĂ«her pasi tĂ« merrni vendimin mĂ« tĂ« mirĂ« nĂ« jetĂ«n tuaj. NĂ« 20 minutat e para shtypja e gjakut do tĂ« reduktohet nĂ« normale. Brenda 8 orĂ«ve niveli i monoksidit tĂ« karbonit nĂ« gjakun tuaj do tĂ« reduktohet pĂ«rgjysmĂ«, dhe niveli i oksigjenit do tĂ« kthehet nĂ« normalitet. NĂ« 48 orĂ«t e para do tĂ« jet zvogĂ«luar rreziki pĂ«r sulm nĂ«...

Read More