Koalicionin Antiduhan diskuton masat e reja kundër duhanpirjes
May11

Koalicionin Antiduhan diskuton masat e reja kundër duhanpirjes

Prishtinë, 11 maj 2016 Ministri i Shëndetësisë Imet Rrahmani, i shoqëruar nga Koordinatori Shtetëror për Kontrollin e Duhanit dhe bashkëpunëtorët, pritën sot në takim përfaqësuesit e Koaliconit Antiduhan: Shefin e Zyrës së OBSh-së në Kosovë dr. Skënder Syla dhe drejtorin ekzekutiv të KADC-së, Shkumbin Spahiu. Ishte konstatim i përbashkët se tre vjet pas hyrjes në fuqi të këtij ligji, ndryshimet shëndetësore, mjedisore dhe sociale që...

Read More