Manual për të kërkuar përgjegjësi nga industria e duhanit, për dëmet shëndetësore
Jan20

Manual për të kërkuar përgjegjësi nga industria e duhanit, për dëmet shëndetësore

“Manuali i pĂ«rgjegjĂ«sisĂ« civile” inkurajon zbatimin e pĂ«rdorimit tĂ« Nenit 19 tĂ« FCTC-sĂ« pĂ«r tĂ« mbajtur pĂ«rgjegjĂ«se IndustrinĂ« e duhanit, pĂ«r dĂ«me shĂ«ndetĂ«sore. Vendimi i marrĂ« nga palĂ«t nĂ« sesionin e shtatĂ« tĂ« konferencĂ«s (COP7), Ă«shtĂ« lĂ«shuar dhe Ă«shtĂ« i disponueshĂ«m nĂ« faqen e Sekretariatit mbi Konventa: http://www.who.int/fctc/cop/cop7/Documentation-Decisions/en/. VeçanĂ«risht, ne dĂ«shironim tĂ« theksonim vendimin mbi...

Read More