NĂ« Australin Jugore ushqimin mund ta shijoni pa u bezdisur nga tymi i duhanit
Jul01

NĂ« Australin Jugore ushqimin mund ta shijoni pa u bezdisur nga tymi i duhanit

Pirja e duhanit do tĂ« ndalohet nĂ« zonat e hapura afĂ«r hapĂ«sirave qĂ« shfrytĂ«zohen pĂ«r ngrĂ«nie, qysh nga dita e sotme nĂ« AustralinĂ« jugore. Shefi ekzekutiv i KĂ«shillit pĂ«r Kancer SA, Lincoln Size tha se Ă«shtĂ« i kĂ«naqur se tashmĂ« punĂ«torĂ«t dhe konsumatorĂ«t do tĂ« mbrohen nga konsumimi pasiv edhe brenda edhe jashtĂ« hapĂ«sirave ku konsumohet ushqimi.. “Nuk ka asnjĂ« sasi tĂ« ekspozimit ndaj tymit tĂ« duhanit qĂ« Ă«shtĂ« e sigurt dhe pa...

Read More