Takimi me Inspektoratin sanitarë në komunën e Prizrenit
Mar02

Takimi me Inspektoratin sanitarë në komunën e Prizrenit

Inspektorati sanitarë në komunën e Prizrenit Prizren, 27.02.15 Në takimin e KADC-së me inspektoratin sanitar në komunën e Prizrenit u diskutua për punën dhe sfidat e inspektoratit në Komunën e Prizrenit në zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit.   Pjesëmarrës në këtë takim ishin Z. Durak Zyrapi, Koordinator i Zyrës Rajonale të AUV-së  në Prizren, Z. Faredin Ajdini, koordinator i inspektoratit sanitar në Prizren, Z.Milit Hasani,...

Read More