Zhvillimi i programit kombëtar për kontrollin e duhanit
Dec05

Zhvillimi i programit kombëtar për kontrollin e duhanit

Zhvillimi i programit kombëtar për kontrollin e duhanit 4-5 dhjetor 2015, Istog KADC ka mbledhur kualicionin anti-duhan gjatë 4 dhe 5 dhjetorit, në Istog, për të punuar së bashku në zhvillimin e programit kombëtar për kontrollin e duhanit duke diskututar edhe për një temë mjaft shqetësuese që është bërë dukuri në shoqërinë tonë, e kjo është shitja ilegale e duhanit.  ...

Read More