Shënimi i Ditës Botërore Pa Duhan 2016
May31

Shënimi i Ditës Botërore Pa Duhan 2016

Prishtinë, 31 maj 2016 Shënimi i Ditës Botërore Pa Duhan 2016 Në Ditën Botërore Pa Duhan me 31 maj 2016, ditë kjo që shënohet në mbarë botën për vetëdijësimin e pasojave që vijnë me konsumimin e duhanit, në Prishtinë Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC)  në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë (OBSH) dhe Ministrinë e Shëndetësisë ka organizuar një tryezë  për shënimin e kësaj dite, tema e së cilës ishte...

Read More