Vlerësimi i zbatimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Kosovë nga OBSH
Sep30

Vlerësimi i zbatimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Kosovë nga OBSH

30 shtator 2015 VlerĂ«simi i zbatimit tĂ« Ligjit pĂ«r Kontrolline e Duhanit nĂ« KosovĂ« nga OBSH Mbahet takimi pĂ«rfundimtar nĂ« tĂ« cilin u analizua dhe vlerĂ«sua zbatimi i Ligjit pĂ«r Kontrollin e Duhanit nĂ« KosovĂ«, nga delegacioni i TurqisĂ« i pĂ«rfaqĂ«suar me Prof. Nazmi and Dr. Toker. TĂ« cilĂ«t falĂ« rekomandimeve tĂ« tyre dhe mbĂ«shtetjes sĂ« punĂ«s tonĂ« ngritĂ«n motivimin pĂ«r tĂ« punuar drejt realizimit tĂ« qĂ«llimit tonĂ« “PĂ«r tĂ« marrĂ« frymĂ« shlirĂ«...

Read More