Udhëzuesi im i Ushqimit

Udhëzuesi im i Ushqimit, përmban zgjedhje të ushqimit nga të gjitha grupet ushqyese duke filluar nga pemët dhe perimet, drithërat, qumshti me alternativat e tij si dhe mishi me alternativat e tij.

Screen Shot 2016-05-20 at 13.28.02 Screen Shot 2016-05-20 at 13.27.55 Screen Shot 2016-05-20 at 13.27.47 Screen Shot 2016-05-20 at 13.27.40 Screen Shot 2016-05-20 at 13.27.30 Screen Shot 2016-05-20 at 13.27.21 Screen Shot 2016-05-20 at 13.27.09

 

Author:

Share This Post On