Fuqizimi i komunitetit të komunës së Pejës

#SportiNëShkolla

Në takimin me Kryetarin e Komunës së Pejës për përfshirjen e të gjithë fëmijëve në sport në të gjitha shkollat biseduam për masovizimin dhe organizimin e garave sportive brenda dhe mes shkollave.

Kryetari i Pejës përkrahës i parezervë i angazhimit të nxënësve në disciplina të ndryshme sportive dhe për të gjithë pa dallim, që e ardhmja e tyre të jetë e shkëlqyer.

Fuqizimi i komunitetit përmes angazhimit të rinisë sonë, kreativitetit dhe inovacionit i përkrahur nga USAID përmes ATRC.

#SportiperteGjithe
#SportiNëShkolla
#USAIDKosovo
#ATRC

Author:

Share This Post On