Grafikët vetëdijësues për Pakot e Duhanit në Kosovë

Grafikët vetëdijësues për Pakot e Duhanit në Kosovë

26 nëntor 2015

Koalicioni Anti-duhan mbajti sot takimin mbi verejtjet grafike te cilat Ligji per kontrollin e duhanit i ka parapare te paraqiten vitin tjeter ne vendin tone me qellim te ngritjes se vetedijes mbi rreziqet qe i kanosen shendetit tone nga pirja e duhanit dhe ekspozimi ndaj tymit te duhanit. 

Gjithmone ne mbrojtje te shendetit te femijeve, te rinjeve dhe gjithe popullates se Kosoves.

12274604_10153351347654611_3844504594028867569_n

Author:

Share This Post On