Vlerësimi i zbatimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Kosovë nga OBSH
Sep30

Vlerësimi i zbatimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Kosovë nga OBSH

30 shtator 2015 Vlerësimi i zbatimit të Ligjit për Kontrolline e Duhanit në Kosovë nga OBSH Mbahet takimi përfundimtar në të cilin u analizua dhe vlerësua zbatimi i Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Kosovë, nga delegacioni i Turqisë i përfaqësuar me Prof. Nazmi and Dr. Toker. Të cilët falë rekomandimeve të tyre dhe mbështetjes së punës tonë ngritën motivimin për të punuar drejt realizimit të qëllimit tonë “Për të marrë frymë shlirë...

Read More