Nënshkruhet memorandumi i mirëkuptimit
Sep04

Nënshkruhet memorandumi i mirëkuptimit

Gjykatat si njĂ« model pĂ«r ndalimin e pirjes sĂ« duhanit NĂ«nshkruhet memorandumi i mirĂ«kuptimit mes KĂ«shillit GjyqĂ«sor tĂ« KosovĂ«s dhe QendrĂ«s Kosovare pĂ«r Zhvillim dhe Avokim (KADC) PrishtinĂ«, 05.08.2013 Kryesuesi i KĂ«shillit GjyqĂ«sor tĂ« KosovĂ«s z. Enver Peci dhe drejtori i QendrĂ«s Kosovare pĂ«r Avokim dhe Zhvillim z. Shkumbin Spahija nĂ«nshkruan sot memorandumin e mirĂ«kuptimit pĂ«r realizimin e projektit:  “Gjykatat si njĂ« model pĂ«r...

Read More