Dita Botërore Pa Duhan       31 maji 2019
May31

Dita Botërore Pa Duhan 31 maji 2019

#DitaBoterorePaDuhan #BëjeÇdoDitë #NjëDitëPAduhan!#TaNdijmojmeMinistrinIsmajli Në emër të organizatës sonë KADC dhe të shoqërisë civile e cila nuk ndalet duke punuar për Kosovën e lirë prej duhanit, më lejoni të ju falënderoj për shënimin e Ditës Boterore pa duhan si formë për ngritjen e vetëdijes së shoqerisë kosovare nga rreziku i duhanit. Zakonisht në fillim të pranverës vendosim me pastru me themel shtëpinë dhe dhomën më të mirë e...

Read More