Fuqizimi i mjediseve pa tym duhani
Oct21

Fuqizimi i mjediseve pa tym duhani

21, tetor 2015 Fuqizimi i mjediseve pa tym duhani Gjatë takimit të sotëm në mes të KADC-së me Drejtorinë e Inspeksionit në Kosovë, përkatësisht me drejtoreshën Ilirjana Zymberaj dhe Ajshe Kingji, u fol për fuqizimin e mjediseve pa tym duhani. Me saktësisht u diskutua për aktivitetet vetëdijësuese dhe edukuese që duhet të ndërmerren për të mobilizuar institucionet në rritjen zbatueshmërisë së Ligjit për Kontrollin e Duhanit. Përgjatë...

Read More