KUJDES: Barnat e skaduara nuk duhet të hudhen me mbeturinat e zakonshme!
Jul18

KUJDES: Barnat e skaduara nuk duhet të hudhen me mbeturinat e zakonshme!

KUJDES: Barnat e skaduara nuk duhet të hudhen me mbeturinat e zakonshme! Barnat me afat të skaduar apo të papërdorshme nuk duhet të hudhen me mbeturinat e zakonshme. Sepse në përmbajtien e tyre ato kanë materie helmuese të cilat janë me rrezikshmëri të lartë për shëndetin e njeriut por edhe rrezikojnë ambientin. Në mënyrë që të kujdesemi për shëndetin e njëri tjetrit si dhe për ambientin në të cilin jetojmë, secili duhet të marrë një...

Read More