Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit
Mar11

Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit

Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit Istog, 11 mars 2015 – Në takim me Inspektoratin sanitar në Istog, KADC identifikoi sfidat e tyre në zbatimin e ligjit për kontrollin e duhanit në nivel komunal. Z. Halili inspektor sanitar përgjegjës për komunën e Istogut, gjatë vitit 2014 tha se ka dërguar 5 fletëparaqitje për shkeljen e Ligjit të Duhanit në gjykatën themelore të Istogut, subjekte të cilat u...

Read More
Peja dënon 3 zyrtarë të lartë për shkelje të Ligjit për Duhan
Mar11

Peja dënon 3 zyrtarë të lartë për shkelje të Ligjit për Duhan

Peja dënon 3 zyrtarë të lartë për shkelje të Ligjit për Duhan Pejë, 11 mars 2015 – Gjatë takimit me inspektoratin sanitarë në Pejë,  KADC mblodhi informata për gjendjen në këtë komunë, sa i përket punës, organizimit dhe funksionimit të inspektoratit sanitar. Në këtë takim stafi i KADC-së, u takua me drejtorin e inspeksionit Z. Demë Dashi, shefin e sektorit sanitar, Dr. Mehmet Avdyli dhe inspektorin sanitar, Z. Xhelal Bytyqi. Drejtori...

Read More
102 shkelës të Ligjit dërgohen në Gjykatën Themelore të Lipjanit
Mar04

102 shkelës të Ligjit dërgohen në Gjykatën Themelore të Lipjanit

Lipjan, 3 mars 2015 – NĂ« takimin mes KADC-sĂ« dhe inspektoratit sanitar u bisedua pĂ«r sfidat dhe punĂ«n e inspektorati nĂ« zbatimin e Ligjit pĂ«r Kontrollin e Duhanit nĂ« KomunĂ«n e Lipjanit. GjatĂ« vitit 2014 ky inspektoriat ka dĂ«rguar 102 fletĂ«paraqitje pĂ«r kundĂ«rvajtje nĂ« GjykatĂ«n Themelore tĂ« Lipjanit pĂ«r shkelje tĂ« Ligjit pĂ«r Kontrollin e Duhanit. Nga kĂ«to shkelje, 28 sosh janĂ« persona juridik dhe 74 persona fizik. Gjykata...

Read More
Takimi me Inspektoratin sanitarë në komunën e Prizrenit
Mar02

Takimi me Inspektoratin sanitarë në komunën e Prizrenit

Inspektorati sanitarë në komunën e Prizrenit Prizren, 27.02.15 Në takimin e KADC-së me inspektoratin sanitar në komunën e Prizrenit u diskutua për punën dhe sfidat e inspektoratit në Komunën e Prizrenit në zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit.   Pjesëmarrës në këtë takim ishin Z. Durak Zyrapi, Koordinator i Zyrës Rajonale të AUV-së  në Prizren, Z. Faredin Ajdini, koordinator i inspektoratit sanitar në Prizren, Z.Milit Hasani,...

Read More