E drejta e Konsumatorit
Mar27

E drejta e Konsumatorit

Videoklipi “E drejta e Konsumatorit” KADC nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit tĂ« pĂ«rkrahur nga USAID/ATRC hap fushatĂ«n vetĂ«dijĂ«suese pĂ«r tĂ« drejtat e konsumatorit duke lansuar dokumentarin “Konsumatori nĂ« KosovĂ«” si dhe videoklipin “E Drejta e Konsumatorit“.    ...

Read More