Gjykatat kanë shqiptuar 38 mijë e 250 euro dënim për ata që se kanë respektuar Ligjin e Duhanit
Oct24

Gjykatat kanë shqiptuar 38 mijë e 250 euro dënim për ata që se kanë respektuar Ligjin e Duhanit

24 tetor 2015 Gjykatat kanĂ« shqiptuar 38 mijĂ« e 250 euro dĂ«nim pĂ«r ata qĂ« se kanĂ« respektuar Ligjin e Duhanit NĂ« konferencĂ«n pĂ«r media tĂ« mbajtur me 24 tetor 2015, KADC prezanton raportin “Monitorimi i Trajtimit tĂ« LĂ«ndĂ«ve pĂ«r Duhanin nĂ« Gjykatat e KosovĂ«s”. Sipas tĂ« dhĂ«nave numri i lĂ«ndĂ«ve nĂ« tĂ« gjitha gjykatat e KosovĂ«s qĂ« Ă«shtĂ« dorĂ«zuar nĂ« kĂ«tĂ« periudhĂ« kohore 2 vjet e 2 muaj Ă«shtĂ« 319. NĂ« procedurĂ« prej tyre janĂ« 193 lĂ«ndĂ«, ndĂ«rsa...

Read More
Përkrahja e Kryesuesit të KGJK-së në Zbatimin Ligjit
Oct22

Përkrahja e Kryesuesit të KGJK-së në Zbatimin Ligjit

22 tetor 2015 Përkrahja e Kryesuesit të KGJK-së në Zbatimin Ligjit KADC takohet me Kryesuesin e Këshillit Gjyqsorë të Kosoves Enver Peci, për të njoftuar dhe prezantuar para tij monitorimin për trajtimin e lëndëve të duhanit në gjykatat e Kosovës, prej hyrjes në fuqi të Ligjit për Kontrollin e Duhanit në maj të vitit 2013 deri në qershor të vitit 2015. Gjatë takimit z. Peci shprehi përkrahjen për iniciativën e KADC-së duke mbështetur...

Read More