Fuqizimi i mjediseve pa tym duhani
Oct21

Fuqizimi i mjediseve pa tym duhani

21, tetor 2015 Fuqizimi i mjediseve pa tym duhani Gjatë takimit të sotëm në mes të KADC-së me Drejtorinë e Inspeksionit në Kosovë, përkatësisht me drejtoreshën Ilirjana Zymberaj dhe Ajshe Kingji, u fol për fuqizimin e mjediseve pa tym duhani. Me saktësisht u diskutua për aktivitetet vetëdijësuese dhe edukuese që duhet të ndërmerren për të mobilizuar institucionet në rritjen zbatueshmërisë së Ligjit për Kontrollin e Duhanit. Përgjatë...

Read More
Mobilizimi i institucioneve për Fuqizimin e Mjediseve pa Tym Duhani
Sep21

Mobilizimi i institucioneve për Fuqizimin e Mjediseve pa Tym Duhani

Mobilizimi i institucioneve për Fuqizimin e Mjediseve pa Tym Duhani Prishtinë, 21 shtator 2015 Në punëtorinë  për fuqizimin e mjediseve pa tym duhani, të organizuar nga Qendra Kosovare për Avokim (KADC) në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë,  Zyrën e OBSH-së në Kosovë dhe Agjencinë për Ushqim dhe Veterinari, ku morën pjesë inspektor/e lokal dhe qëndrorë, gjyqtarë/re nga gjykata e kundërvajtjes dhe zyrtarë nga policia e Kosovës....

Read More