Industria e duhanit shfrytëzon fëmijët! (Video)
May27

Industria e duhanit shfrytëzon fëmijët! (Video)

Cigaret të cilat ju i tymosni mund të jenë produkt i shfrytëzimit të fëmjëve! Sipas një raporti 119 faqesh, nga Monitoruesit e të Drejtave të Njeriut, të pulblikuar të mërkurën, me mijra fëmijë i ekspozohen pesticideve dhe nikotinës duke punuar për industrinë e duhanit në Indonezi. E cila njihet si industria e pestë me e madhe për prodhimin e duhanit në të gjithë botën. Në disa rajone të Indonezisë, fëmijët punojnë së bashku me...

Read More