Zhvillimi i programit kombëtar për kontrollin e duhanit
Dec05

Zhvillimi i programit kombëtar për kontrollin e duhanit

Zhvillimi i programit kombëtar për kontrollin e duhanit 4-5 dhjetor 2015, Istog KADC ka mbledhur kualicionin anti-duhan gjatë 4 dhe 5 dhjetorit, në Istog, për të punuar së bashku në zhvillimin e programit kombëtar për kontrollin e duhanit duke diskututar edhe për një temë mjaft shqetësuese që është bërë dukuri në shoqërinë tonë, e kjo është shitja ilegale e duhanit.  ...

Read More
Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit
Mar11

Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit

Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit Istog, 11 mars 2015 – Në takim me Inspektoratin sanitar në Istog, KADC identifikoi sfidat e tyre në zbatimin e ligjit për kontrollin e duhanit në nivel komunal. Z. Halili inspektor sanitar përgjegjës për komunën e Istogut, gjatë vitit 2014 tha se ka dërguar 5 fletëparaqitje për shkeljen e Ligjit të Duhanit në gjykatën themelore të Istogut, subjekte të cilat u...

Read More