E drejta e Konsumatorit
Mar27

E drejta e Konsumatorit

Videoklipi “E drejta e Konsumatorit” KADC nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit tĂ« pĂ«rkrahur nga USAID/ATRC hap fushatĂ«n vetĂ«dijĂ«suese pĂ«r tĂ« drejtat e konsumatorit duke lansuar dokumentarin “Konsumatori nĂ« KosovĂ«” si dhe videoklipin “E Drejta e Konsumatorit“.    ...

Read More
Rruga drejt realizimit të të drejtave të konsumatorit
Feb26

Rruga drejt realizimit të të drejtave të konsumatorit

Mobilizimi pĂ«r vetĂ«dijesimin e qytetarĂ«ve pĂ«r “TĂ« drejtat e Konsumatorit” PrishtinĂ«, 26 shkurt – NĂ« kuadĂ«r tĂ« zbatimit tĂ« projektit “Aktivizmi qytetar pĂ«r njĂ« Sistem Transparent tĂ« DrejtĂ«sisĂ«â€ i mbĂ«shtetur nga USAID/ATRC, Qendra Kosovare pĂ«r Avokim dhe Zhvillim (KADC) nĂ« bashkĂ«punim me MinistrinĂ« e TregtisĂ« dhe IndustrisĂ« (MTI) organizoi tryezĂ«n e rrumbullakĂ«t me temĂ«n “Rruga drejt realizimit tĂ« tĂ« drejtave tĂ« konsumatorit”....

Read More