Ligji i ri për kundërvajte do rris efikasitetin e zbatimit të Ligjit për Duhan
Jan19

Ligji i ri për kundërvajte do rris efikasitetin e zbatimit të Ligjit për Duhan

18 janar 2017 Ligji i ri pĂ«r KundĂ«rvajtie, pĂ«rshpejton procedurat e sanksionimit tĂ« shkelĂ«sive tĂ« Ligjit pĂ«r Duhan NĂ« emisionin e Klan KosovĂ«s, “Ora ShtatĂ«” i ftuar Arben Lila, menaxher i KADC-sĂ«, duke folur pĂ«r Ligjin pĂ«r Duhan dhe ndikimin e Ligjit tĂ« ri tĂ« KundĂ«rvajties nĂ« efikasitetin dhe zbatimin e ndalimit tĂ« tymosjes sĂ« duhanit nĂ« hapĂ«sira tĂ« mbyllura. Ligji i ri pĂ«r KundĂ«rvajtie parashikon pĂ«rshpejtimin e...

Read More