E drejta e Konsumatorit
Mar27

E drejta e Konsumatorit

Videoklipi “E drejta e Konsumatorit” KADC në kuadër të projektit të përkrahur nga USAID/ATRC hap fushatën vetëdijësuese për të drejtat e konsumatorit duke lansuar dokumentarin “Konsumatori në Kosovë” si dhe videoklipin “E Drejta e Konsumatorit“.    ...

Read More