Merrni vendimin më të mirë të jetës tuaj
Nov09

Merrni vendimin më të mirë të jetës tuaj

Merrni vendimin më të mirë të jetës tuaj! Lini duhanin dhe shijoni përfitimet shëndetësore të cilat do t’i keni menjëher pasi të merrni vendimin më të mirë në jetën tuaj. Në 20 minutat e para shtypja e gjakut do të reduktohet në normale. Brenda 8 orëve niveli i monoksidit të karbonit në gjakun tuaj do të reduktohet përgjysmë, dhe niveli i oksigjenit do të kthehet në normalitet. Në 48 orët e para do të jet zvogëluar rreziki për sulm në...

Read More