Grafikët vetëdijësues për Pakot e Duhanit në Kosovë
Nov26

Grafikët vetëdijësues për Pakot e Duhanit në Kosovë

Grafikët vetëdijësues për Pakot e Duhanit në Kosovë 26 nëntor 2015 Koalicioni Anti-duhan mbajti sot takimin mbi verejtjet grafike te cilat Ligji per kontrollin e duhanit i ka parapare te paraqiten vitin tjeter ne vendin tone me qellim te ngritjes se vetedijes mbi rreziqet qe i kanosen shendetit tone nga pirja e duhanit dhe ekspozimi ndaj tymit te duhanit.  Gjithmone ne mbrojtje te shendetit te femijeve, te rinjeve dhe gjithe...

Read More