Marshi “UnĂ« e Dua KosovĂ«n Pa Tym Duhani”
May28

Marshi “UnĂ« e Dua KosovĂ«n Pa Tym Duhani”

Marshi “UnĂ« e Dua KosovĂ«n Pa Tym Duhani” Rreth 200 qytetarŃ‘ & bjeshkatarŃ‘ i bashkohen nismŃ‘s “UnŃ‘ e dua KosovŃ‘n pa tym duhani”. Kosova nuk mbetet prapa nŃ‘ krahasim me vendet e tjera pŃ‘r organizim dhe aktivizim qytetarŃ‘ pŃ‘r DitŃ‘n BotŃ‘rore Pa Duhan me 31 maj 2015. Me rastin e DitĂ«s BotĂ«rore Pa Duhan me 31 maj 2015, KADC sĂ« bashku me FederatĂ«n Bjeshkatare Alpiniste tĂ« KosovĂ«s, OrganizatĂ«n BotĂ«rore tĂ« ShĂ«ndetit Zyra nĂ«...

Read More
Mblidhet KĂ«shilli NdĂ«rministror pĂ«r Kontroll tĂ« Duhanit, fillon fushata: “E dua KosovĂ«n pa tym duhani!”
May27

Mblidhet KĂ«shilli NdĂ«rministror pĂ«r Kontroll tĂ« Duhanit, fillon fushata: “E dua KosovĂ«n pa tym duhani!”

Mblidhet KĂ«shilli NdĂ«rministror pĂ«r Kontroll tĂ« Duhanit, fillon fushata: “E dua KosovĂ«n pa tym duhani!” PrishtinĂ«, 27 maj 2015   NĂ« kĂ«tĂ« takim, tĂ« kryesuar nga Ministri i ShĂ«ndetĂ«sisĂ« Imet Rrahmani nĂ« MinistrinĂ« e ShĂ«ndetĂ«sisĂ«  nga KADC Ă«shtĂ« prezantuar edhe Raporti i dytĂ« i monitorimit tĂ« zbatimit tĂ« Ligjit pĂ«r Kontrollin e Duhanit. QĂ« gajtĂ« kĂ«tij viti u shpĂ«rblye nga Organizata BotĂ«rore e ShĂ«ndetĂ«sisĂ«, pĂ«rkatĂ«sisht...

Read More