KUJDES: Barnat e skaduara nuk duhet të hudhen me mbeturinat e zakonshme!
Jul18

KUJDES: Barnat e skaduara nuk duhet të hudhen me mbeturinat e zakonshme!

KUJDES: Barnat e skaduara nuk duhet të hudhen me mbeturinat e zakonshme! Barnat me afat të skaduar apo të papërdorshme nuk duhet të hudhen me mbeturinat e zakonshme. Sepse në përmbajtien e tyre ato kanë materie helmuese të cilat janë me rrezikshmëri të lartë për shëndetin e njeriut por edhe rrezikojnë ambientin. Në mënyrë që të kujdesemi për shëndetin e njëri tjetrit si dhe për ambientin në të cilin jetojmë, secili duhet të marrë një...

Read More
Dokumentar për Mbrojtjen e të Drejtave të Konsumatorit
Mar17

Dokumentar për Mbrojtjen e të Drejtave të Konsumatorit

Dokumentar për Mbrojtjen e të Drejtave të Konsumatorit Z. Selatin Kacaniku Konsumatori Z. Artan Demolli Më 15 Mars, 2015 me rastin e Ditës Botërore të Konsumatorit, KADC në kuadër të projektit të përkrahur nga USAID/ATRC hap fushatën vetëdijësuese për të drejtat e konsumatorit duke lansuar dokumentarin “Konsumatori në Kosovë”. Dokumentarin mund ta shihni në RTK 3 në tre termine të ndryshme gjatë tërë ditës apo duke klikuar në linkun e...

Read More
Merr frymĂ« shlirĂ« …
May22

Merr frymĂ« shlirĂ« …

 

Read More

Unused Medications

A few small steps can make an important difference in safeguarding lives and protecting the environment. Follow your medication prescriber’s instructions and use all medications as instructed. If you do not use all of your prescribed or over-the-counter medication, you can take a few small steps to make a huge impact in safeguarding lives and protecting the environment by disposing of unused medicines properly: DO NOT FLUSH unused...

Read More