Ligji i ri për kundërvajte do rris efikasitetin e zbatimit të Ligjit për Duhan
Jan19

Ligji i ri për kundërvajte do rris efikasitetin e zbatimit të Ligjit për Duhan

18 janar 2017 Ligji i ri për Kundërvajtie, përshpejton procedurat e sanksionimit të shkelësive të Ligjit për Duhan Në emisionin e Klan Kosovës, “Ora Shtatë” i ftuar Arben Lila, menaxher i KADC-së, duke folur për Ligjin për Duhan dhe ndikimin e Ligjit të ri të Kundërvajties në efikasitetin dhe zbatimin e ndalimit të tymosjes së duhanit në hapësira të mbyllura. Ligji i ri për Kundërvajtie parashikon përshpejtimin e...

Read More