102 shkelës të Ligjit dërgohen në Gjykatën Themelore të Lipjanit
Mar04

102 shkelës të Ligjit dërgohen në Gjykatën Themelore të Lipjanit

Lipjan, 3 mars 2015 – Në takimin mes KADC-së dhe inspektoratit sanitar u bisedua për sfidat dhe punën e inspektorati në zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Komunën e Lipjanit. Gjatë vitit 2014 ky inspektoriat ka dërguar 102 fletëparaqitje për kundërvajtje në Gjykatën Themelore të Lipjanit për shkelje të Ligjit për Kontrollin e Duhanit. Nga këto shkelje, 28 sosh janë persona juridik dhe 74 persona fizik. Gjykata...

Read More