Në Australin Jugore ushqimin mund ta shijoni pa u bezdisur nga tymi i duhanit
Jul01

Në Australin Jugore ushqimin mund ta shijoni pa u bezdisur nga tymi i duhanit

Pirja e duhanit do të ndalohet në zonat e hapura afër hapësirave që shfrytëzohen për ngrënie, qysh nga dita e sotme në Australinë jugore. Shefi ekzekutiv i Këshillit për Kancer SA, Lincoln Size tha se është i kënaqur se tashmë punëtorët dhe konsumatorët do të mbrohen nga konsumimi pasiv edhe brenda edhe jashtë hapësirave ku konsumohet ushqimi.. “Nuk ka asnjë sasi të ekspozimit ndaj tymit të duhanit që është e sigurt dhe pa...

Read More