Raporti i OBSH-së për reduktimin vdekjeve të parakohshme nga sëmundjet jo-ngjitëse
Apr24

Raporti i OBSH-së për reduktimin vdekjeve të parakohshme nga sëmundjet jo-ngjitëse

Raporti i OBSH-sĂ« thotĂ« se reduktimi i pĂ«rdorimit tĂ« duhanit pĂ«r 30 pĂ«r qind, Ă«shtĂ« çelĂ«si pĂ«r reduktimin vdekjeve tĂ« parakohshme nga sĂ«mundjet jo-ngjitĂ«se(NCD)   Raporti global i OBSH-sĂ« me status mbi sĂ«mundjet jo-ngjitĂ«se (NCD) : “Attaining the nine global no communicable diseases targets; a shared responsibility” identifikon progresin nĂ« mbarĂ« botĂ«n pĂ«r parandalimin dhe kontrollin e sĂ«mundjeve jo-ngjitĂ«se (NCDs). Raporti gjithashtu...

Read More