Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit
Mar11

Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit

Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit Istog, 11 mars 2015 – Në takim me Inspektoratin sanitar në Istog, KADC identifikoi sfidat e tyre në zbatimin e ligjit për kontrollin e duhanit në nivel komunal. Z. Halili inspektor sanitar përgjegjës për komunën e Istogut, gjatë vitit 2014 tha se ka dërguar 5 fletëparaqitje për shkeljen e Ligjit të Duhanit në gjykatën themelore të Istogut, subjekte të cilat u...

Read More
102 shkelës të Ligjit dërgohen në Gjykatën Themelore të Lipjanit
Mar04

102 shkelës të Ligjit dërgohen në Gjykatën Themelore të Lipjanit

Lipjan, 3 mars 2015 – Në takimin mes KADC-së dhe inspektoratit sanitar u bisedua për sfidat dhe punën e inspektorati në zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Komunën e Lipjanit. Gjatë vitit 2014 ky inspektoriat ka dërguar 102 fletëparaqitje për kundërvajtje në Gjykatën Themelore të Lipjanit për shkelje të Ligjit për Kontrollin e Duhanit. Nga këto shkelje, 28 sosh janë persona juridik dhe 74 persona fizik. Gjykata...

Read More
Takimi me Inspektoratin sanitarë në komunën e Prizrenit
Mar02

Takimi me Inspektoratin sanitarë në komunën e Prizrenit

Inspektorati sanitarë në komunën e Prizrenit Prizren, 27.02.15 Në takimin e KADC-së me inspektoratin sanitar në komunën e Prizrenit u diskutua për punën dhe sfidat e inspektoratit në Komunën e Prizrenit në zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit.   Pjesëmarrës në këtë takim ishin Z. Durak Zyrapi, Koordinator i Zyrës Rajonale të AUV-së  në Prizren, Z. Faredin Ajdini, koordinator i inspektoratit sanitar në Prizren, Z.Milit Hasani,...

Read More