KADC dhe SFP me memorandum bashkëpunimi në Bruksel
Dec02

KADC dhe SFP me memorandum bashkëpunimi në Bruksel

KADC dhe Smoke Free Partnership me memorandum bashkĂ«punimi   KADC kĂ«tĂ« javĂ« ka nĂ«nshkruar memorandum bashkĂ«punimi me Smoke Free Partnership nĂ« Bruksel, pĂ«r tĂ« zhvilluar dhe implementuar aktivitete dhe kampanja tĂ« pĂ«rbashkĂ«ta pĂ«r vitet 2016 – 2019. QĂ«llimi i kĂ«tij bashkĂ«punimi Ă«shtĂ« i orientuar nĂ« promovimin dhe koordinimin e avokimit mbi kontrollin e duhanit dhe promovimin e partneriteteve dhe  koalicioneve nĂ« nivelin nacional,...

Read More