UA – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave pĂ«r Ndalimin e Pirjes sĂ« Duhanit nĂ« HapĂ«sira tĂ« mbyllura
Aug16

UA – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave pĂ«r Ndalimin e Pirjes sĂ« Duhanit nĂ« HapĂ«sira tĂ« mbyllura

Shkarko: UdhĂ«zimin Administrativ – Mjediset Pa Tym Duhani dhe Vendosja e Shenjave pĂ«r Ndalimin e Pirjes sĂ« Duhanit nĂ« HapĂ«sira tĂ«...

Read More
Duhani – një kërcënim për zhvillim
May31

Duhani – një kërcënim për zhvillim

Dita BotĂ«rore Pa Duhan 2017 31 maj 2017 – Sot shĂ«nohet Dita BotĂ«rore Pa Duhan me temĂ«n e pĂ«rzgjedhur pĂ«r vitin 2017  “Duhani – njĂ« kĂ«rcĂ«nim pĂ«r zhvillim”. Fokusi i kĂ«saj dite ishte ndaj kĂ«rcĂ«nimeve qĂ« industria e duhanit paraqet pĂ«r zhvillimin e qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« sec read more

Read More
Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor
Apr13

Drejt finalizimit të Strategjisë për Promovim dhe Edukim Shëndetësor

Drejt finalizimit tĂ« StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 6 prill 2017 – KADC pĂ«r finalizimin e StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor, mbajti ditĂ«n e dytĂ« tĂ« punĂ«torisĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit”, nĂ« bashkĂ«punim me I read...

Read More
Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit
Apr03

Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit

Finalizimi i StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 31 mars 2017 – KADC organizoi sĂ« bashku me Institutin KombĂ«tar tĂ« ShĂ«ndetĂ«sisĂ« Publike tĂ« KosovĂ«s, punĂ«torinĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit” me qĂ«llim tĂ« finalizimit tĂ« StrategjisĂ« read more

Read More
Tryeza për Edukim dhe Promovim Shëndetësor
Mar06

Tryeza për Edukim dhe Promovim Shëndetësor

KADC gjatĂ« kĂ«saj jave ka organizuar tryezĂ«n/punĂ«torinĂ« “Edukimi dhe Promovimi ShĂ«ndetĂ«sor” me qĂ«llim tĂ« mbledhjes sĂ« akterĂ«ve kryesorĂ«, pĂ«r tĂ« diskutuar pĂ«r StrategjinĂ« Sektoriale tĂ« ShendetĂ«sisĂ« 2017 – 2021, si dhe pĂ«r ruajtien e pĂ«rparimin e shĂ«ndeti read more

Read More