KADC pjesĂ« e seminarit pĂ«r “Standardizimin e pakove tĂ« duhanit”
Dec21

KADC pjesĂ« e seminarit pĂ«r “Standardizimin e pakove tĂ« duhanit”

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] KADC pĂ«rfaqĂ«son KosovĂ«n nĂ« seminarin pĂ«r “Standardizimin e pakove tĂ« duhanit”...

Read More
Njoftim pĂ«r fillimin e fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r ShĂ«ndet” nĂ« RTK
Nov06

Njoftim pĂ«r fillimin e fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r ShĂ«ndet” nĂ« RTK

RĂ«ndĂ«sia e aktivitetit fizik dhe promovimi i pĂ«rmes fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet” KADC mori pjesĂ« nĂ« emisionin e mĂ«ngjesit nĂ« RTK, me 16 shtator 2017, nĂ« kuadĂ«r tĂ« aktiviteteve promovuese pĂ«r aktivitetin fizik. Tema kryesore nĂ« emisionin e mĂ«ngjesit ishte fillimi i fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet”, qĂ« synon vetĂ«dijĂ«simin e qytetarĂ«ve pa dallim moshe, statusi shoqĂ«ror, pĂ«r rĂ«ndĂ«sinĂ« e aktivitetit fizik, dhe tĂ«...

Read More
Fillon fushata “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet”
Sep17

Fillon fushata “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet”

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Ecja nĂ« natyrĂ« me moton “LËVIZIM PËR SHËNDET” 17 shtator 2017 KADC e ShBA Prishtina, nĂ«...

Read More
Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë
Sep15

Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] ShĂ«nimi i DitĂ«s NdĂ«rkombĂ«tare tĂ« DemokracisĂ« NĂ« DitĂ«n NdĂ«rkombĂ«tare tĂ« DemokracisĂ«, KADC...

Read More
Raporto shkeljet e Ligjit për Kontrollin e Duhanit në numrin 0800 11 000
Aug17

Raporto shkeljet e Ligjit për Kontrollin e Duhanit në numrin 0800 11 000

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” header_text_color=”#e02b20″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Raporto shkeljet nĂ« numrin 0800 11 000 Duhani...

Read More