Shkelja e ligjit për duhan, interes i Industrisë së Duhanit
Dec14

Shkelja e ligjit për duhan, interes i Industrisë së Duhanit

12 dhjetor 2016 Shkelja e Ligjit për Kontrollin e Duhanit interes i Industrisë së Duhanit, në kurriz të shëndetit të qytetarëve të Kosovës Të ftuar në emisionin Puls të KTV-së, Shkumbin Spahija, drejtor i KADC-së, Skender Syla, drejtor i zyrës së OBSH-së në Kosovë, Faik Hoti, koordinator shtetëror për zbatimin e ligjit për duhan dhe Ibrahim Tërshnjaku, inspektori në Agjencinë e Ushqimit dhe...

Read More
Shumë afër finalizimit të Udhëzimit Administrativ
Mar04

Shumë afër finalizimit të Udhëzimit Administrativ

KADC vazhdon punën në finalizimin e Udhëzimit Administrativ për vërejtjet e kombinuara nga Ligji për Kontrollin e Duhanit. Grupi punues përbëhet nga: Skënder Syla (WHO), Shkumbin Spahija e Arben Lila (KADC) dhe Faik Hoti (MSH). Ky Udhëzim Administrativ do të specifikoj dukjen e pakove të cigareve në Kosovë, ku më nuk do të ketë vetëm tekst i cili do të vetëdijësoi qytetarët dhe konsumatorët me pasojat e këtij produkti, por tashmë...

Read More