Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon
Oct27

Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon

27 tetor 2015 Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon. Kafiteritë, restoranet dhe lokalet tjera hoteliere që lejojnë pirjen e duhanit janë dënuar me 38,250 euro gjithsej!

Read More
Kur Kryetari don aty zbatohet Ligji
Mar13

Kur Kryetari don aty zbatohet Ligji

Hani i Elezit- 13 mars 2015 NĂ« kuadĂ«r tĂ« fushatĂ«s “Komuna pa Duhan” Koalicioni Anti Duhan sot u takua me Kryetarin e KomunĂ«s Hani i Elezit z. Rufki Suma. ShumĂ« i vetĂ«dijshĂ«m pĂ«r rĂ«ndĂ«sinĂ« dhe ruajtjen e shĂ«ndetit tĂ« tjetrit, Kryetari Suma angazhohet personalisht qĂ« Ligji pĂ«r Kontrollin e Duhanit tĂ« zbatohet dhe tĂ« sigurohen ambientet publike pa tym duhani. GjatĂ« muajit tĂ« fundit janĂ« berĂ« 60 inspektime, prej tyre 6 shkelĂ«s...

Read More