Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin
Mar13

Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin

Kryetari i Prishtinës Z. Shpend Ahmeti, përkrah Ligjin për Duhanin Prishtinë, 12 mars 2015 – Përfaqësues të Koalicionit Anti-duhan në Kosovë: Faik Hoti, Koordinator Nacional për Kontrollin e Duhanit (MSh), Skënder Syla, shef i Zyrës së OBSh-së në Kosovë, Ibrahim Tërshnjaku nga Inspektorati Sanitar (AUVK) dhe Shkumbin Spahija e Arben Lila nga Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) u pritën sot nga Kryetari i Komunës së...

Read More
Kur Kryetari don aty zbatohet Ligji
Mar13

Kur Kryetari don aty zbatohet Ligji

Hani i Elezit- 13 mars 2015 Në kuadër të fushatës “Komuna pa Duhan” Koalicioni Anti Duhan sot u takua me Kryetarin e Komunës Hani i Elezit z. Rufki Suma. Shumë i vetëdijshëm për rëndësinë dhe ruajtjen e shëndetit të tjetrit, Kryetari Suma angazhohet personalisht që Ligji për Kontrollin e Duhanit të zbatohet dhe të sigurohen ambientet publike pa tym duhani. Gjatë muajit të fundit janë berë 60 inspektime, prej tyre 6 shkelës...

Read More