Ushtrimet e mëngjesit ruajnë shëndetin mendor
May12

Ushtrimet e mëngjesit ruajnë shëndetin mendor

Ushtrimet fizike në mëngjes ju ndihmojnë të keni e të ruani një shëndet mendor. Shkencëtarët tashmë kanë provuar se vendosmëria e njeriut është në maksimum në momentin kur ne zgjohemi dhe shkon duke rënë me vazhdimin e ditës. Prandaj edhe ata të cilët shkojnë në palestër pas një dite të gjatë në punë, e kanë më problem të jenë të vendosur dhe të angazhuar në aktivitetet fizike. Kur ju filloni ditën me ushtirme fizike, kapaciteti juaj...

Read More