KADC përfaqëson Kosovën në Sarajevë për ndërhyrjet e Industrisë së Duhanit
Jul07

KADC përfaqëson Kosovën në Sarajevë për ndërhyrjet e Industrisë së Duhanit

Me 27 dhe 28 qershor KADC mori pjesĂ« nĂ« punĂ«torinĂ« “Tobacco Industry Accountability Workshop” nĂ« SarajevĂ«, e cila u organizua nga Campaign for Tobacco-Free Kids dhe e mbĂ«shtetur nga njĂ« organizate lokale PROI. QĂ«llimi i punĂ«torise ishte njohja e taktikave tĂ« industrisĂ« sĂ« duhanit dhe mĂ«nyrave e strategjive se si tĂ« fuqizohen politikat pĂ«r kontrollin e duhanit. PĂ«rveç KosovĂ«s e cila ishte pĂ«rfaqĂ«suar prej KADC-sĂ« nga...

Read More