Peja dënon 3 zyrtarë të lartë për shkelje të Ligjit për Duhan
Mar11

Peja dënon 3 zyrtarë të lartë për shkelje të Ligjit për Duhan

Peja dënon 3 zyrtarë të lartë për shkelje të Ligjit për Duhan Pejë, 11 mars 2015 – Gjatë takimit me inspektoratin sanitarë në Pejë,  KADC mblodhi informata për gjendjen në këtë komunë, sa i përket punës, organizimit dhe funksionimit të inspektoratit sanitar. Në këtë takim stafi i KADC-së, u takua me drejtorin e inspeksionit Z. Demë Dashi, shefin e sektorit sanitar, Dr. Mehmet Avdyli dhe inspektorin sanitar, Z. Xhelal Bytyqi. Drejtori...

Read More