Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon
Oct27

Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon

27 tetor 2015 Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon. Kafiteritë, restoranet dhe lokalet tjera hoteliere që lejojnë pirjen e duhanit janë dënuar me 38,250 euro gjithsej!

Read More