KADC ngrit vetëdijen për të ushqyerit e shëndeshtëm dhe aktivitetin fizik
May23

KADC ngrit vetëdijen për të ushqyerit e shëndeshtëm dhe aktivitetin fizik

Prishtinë, 23 maj 2016 Qendra Kosovare për Zhvillim dhe Avokim (KADC) me qëllim të ngritjes së vetëdijes mbi rëndësinë që ka të ushqyerit e shëndetshëm dhe aktiviteti fizik, në muajin maj ka filluar mbajtjen e prezantimeve interaktive në shkollat fillore të komunës së Prishtinës. KADC është angazhuar për ngritjen e vetëdijes në këtë fushë nga fakti se fëmijët dhe prindërit në Kosovë çdo ditë e më shumë po përballen me probleme si...

Read More
KADC avokon për stil të shëndetshëm jetese, në komunën e Prishtinës
May11

KADC avokon për stil të shëndetshëm jetese, në komunën e Prishtinës

Arben Lila, menaxheri i KADC-së gjatë ditës së sotme është takuar me Drejtoreshën e Drejtorisë së Arsimit të komunës së Prishtinës, Arbërie Nagavci. Gjatë këtij takimi KADC ka njoftuar drejtoreshën, Nagavci, për nevojën dhe domosdoshmërinë që fëmijët tanë të jetojnë e të rriten të shëndetshëm. E këtë Lila, nga KADC tha se mund ta arrijnë vetëm përmes ushqimit më të mirë, të pasur me fruta e perime, si dhe përmes prezantimit tê një...

Read More