Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit
Mar11

Në Istog lëshohen 5 dënime prej 200 euro, për shkelësit e ligjit të duhanit

NĂ« Istog lĂ«shohen 5 dĂ«nime prej 200 euro, pĂ«r shkelĂ«sit e ligjit tĂ« duhanit Istog, 11 mars 2015 – NĂ« takim me Inspektoratin sanitar nĂ« Istog, KADC identifikoi sfidat e tyre nĂ« zbatimin e ligjit pĂ«r kontrollin e duhanit nĂ« nivel komunal. Z. Halili inspektor sanitar pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r komunĂ«n e Istogut, gjatĂ« vitit 2014 tha se ka dĂ«rguar 5 fletĂ«paraqitje pĂ«r shkeljen e Ligjit tĂ« Duhanit nĂ« gjykatĂ«n themelore tĂ« Istogut, subjekte tĂ« cilat u...

Read More
Peja dënon 3 zyrtarë të lartë për shkelje të Ligjit për Duhan
Mar11

Peja dënon 3 zyrtarë të lartë për shkelje të Ligjit për Duhan

Peja dĂ«non 3 zyrtarĂ« tĂ« lartĂ« pĂ«r shkelje tĂ« Ligjit pĂ«r Duhan PejĂ«, 11 mars 2015 – GjatĂ« takimit me inspektoratin sanitarĂ« nĂ« PejĂ«,  KADC mblodhi informata pĂ«r gjendjen nĂ« kĂ«tĂ« komunĂ«, sa i pĂ«rket punĂ«s, organizimit dhe funksionimit tĂ« inspektoratit sanitar. NĂ« kĂ«tĂ« takim stafi i KADC-sĂ«, u takua me drejtorin e inspeksionit Z. DemĂ« Dashi, shefin e sektorit sanitar, Dr. Mehmet Avdyli dhe inspektorin sanitar, Z. Xhelal Bytyqi. Drejtori...

Read More
102 shkelës të Ligjit dërgohen në Gjykatën Themelore të Lipjanit
Mar04

102 shkelës të Ligjit dërgohen në Gjykatën Themelore të Lipjanit

Lipjan, 3 mars 2015 – NĂ« takimin mes KADC-sĂ« dhe inspektoratit sanitar u bisedua pĂ«r sfidat dhe punĂ«n e inspektorati nĂ« zbatimin e Ligjit pĂ«r Kontrollin e Duhanit nĂ« KomunĂ«n e Lipjanit. GjatĂ« vitit 2014 ky inspektoriat ka dĂ«rguar 102 fletĂ«paraqitje pĂ«r kundĂ«rvajtje nĂ« GjykatĂ«n Themelore tĂ« Lipjanit pĂ«r shkelje tĂ« Ligjit pĂ«r Kontrollin e Duhanit. Nga kĂ«to shkelje, 28 sosh janĂ« persona juridik dhe 74 persona fizik. Gjykata...

Read More
Takimi me Inspektoratin sanitarë në komunën e Prizrenit
Mar02

Takimi me Inspektoratin sanitarë në komunën e Prizrenit

Inspektorati sanitarë në komunën e Prizrenit Prizren, 27.02.15 Në takimin e KADC-së me inspektoratin sanitar në komunën e Prizrenit u diskutua për punën dhe sfidat e inspektoratit në Komunën e Prizrenit në zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit.   Pjesëmarrës në këtë takim ishin Z. Durak Zyrapi, Koordinator i Zyrës Rajonale të AUV-së  në Prizren, Z. Faredin Ajdini, koordinator i inspektoratit sanitar në Prizren, Z.Milit Hasani,...

Read More