E drejta e Konsumatorit
Mar27

E drejta e Konsumatorit

Videoklipi “E drejta e Konsumatorit” KADC në kuadër të projektit të përkrahur nga USAID/ATRC hap fushatën vetëdijësuese për të drejtat e konsumatorit duke lansuar dokumentarin “Konsumatori në Kosovë” si dhe videoklipin “E Drejta e Konsumatorit“.    ...

Read More
Rruga drejt realizimit të të drejtave të konsumatorit
Feb26

Rruga drejt realizimit të të drejtave të konsumatorit

Mobilizimi për vetëdijesimin e qytetarëve për “Të drejtat e Konsumatorit” Prishtinë, 26 shkurt – Në kuadër të zbatimit të projektit “Aktivizmi qytetar për një Sistem Transparent të Drejtësisë” i mbështetur nga USAID/ATRC, Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) organizoi tryezën e rrumbullakët me temën “Rruga drejt realizimit të të drejtave të konsumatorit”....

Read More