Njoftim pĂ«r fillimin e fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r ShĂ«ndet” nĂ« RTK
Nov06

Njoftim pĂ«r fillimin e fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r ShĂ«ndet” nĂ« RTK

RĂ«ndĂ«sia e aktivitetit fizik dhe promovimi i pĂ«rmes fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet” KADC mori pjesĂ« nĂ« emisionin e mĂ«ngjesit nĂ« RTK, me 16 shtator 2017, nĂ« kuadĂ«r tĂ« aktiviteteve promovuese pĂ«r aktivitetin fizik. Tema kryesore nĂ« emisionin e mĂ«ngjesit ishte f read...

Read More
Fillon fushata “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet”
Sep17

Fillon fushata “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet”

Ecja në natyrë me moton “LËVIZIM PËR SHËNDET” 17 shtator 2017 KADC e ShBA Prishtina, në bashkëpunim me IKSHPK-në, organizuan ecjen në natyrë, me moton “Lëvizim për Shëndet”. Ecjes nga Qendra Rekreative në parkun “Gërmia” deri në “Pyllin e Arinjve”, në liqenin e Badovcit read more

Read More