Kryetari i Pejës mobilizon inspektorët për monitorim të Ligjit për Kontrollin e Duhanit
Apr22

Kryetari i Pejës mobilizon inspektorët për monitorim të Ligjit për Kontrollin e Duhanit

Kryetari i Pejës mobilizon inspektorët për monitorim të Ligjit për Kontrollin e Duhanit Pejë, 22 prill 2015 Drejtuesit e KADC-së Z. Shkumbin Spahija dhe Z. Arben Lila së bashku me Koordinatorin Nacional për Duhan, Z. Faik Hoti, më 22 prill, në Pejë u takuan me Kryetarin e Komunës së Pejës Z.Gazmend Muhaxheri, në kuadër të fazës së dytë të monitorimit të zbatueshmërisë së Ligjit për Kontrollin e Duhanit.   Ky advokim tek Kryetari i...

Read More