Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon
Oct27

Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon

27 tetor 2015 Lufta për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve dhe të rinjëve vazhdon. Kafiteritë, restoranet dhe lokalet tjera hoteliere që lejojnë pirjen e duhanit janë dënuar me 38,250 euro gjithsej!

Read More
Gjykatat janë efikase në edukimin përmes sanksionimit të shkelësive të Ligjit për Duhan
Oct24

Gjykatat janë efikase në edukimin përmes sanksionimit të shkelësive të Ligjit për Duhan

24 tetor 2015 Gjykatat janë efikase në edukimin sanksionues të shkelësive të Ligjit për Duhan Shuma e gjobave të shqiptuara për shkelësit e Ligjit për Duhan është 38 mijë e 250 euro!

Read More